06-53294732

Asverstrooiing op de Waddenzee

Asverstrooiing van uw dierbare op het wad

Crematie is al sinds mensenheugenis in gebruik. Naast de klassieke vormen van verstrooiing op gras of het bijzetten van urnen, die vaak als onpersoonlijk of weinig emotioneel worden ervaren, biedt asverstrooiing op de Waddenzee een waardige en aangrijpende manier om de nagedachtenis van de overledene te vereeuwigen. Bij een verstrooiing op zee wordt gekozen voor vrijheid. Niet opgesloten in een urn, bijgezet in een genummerd vak of op de schoorsteenmantel. Liever los in de oneindigheid van wereldwijde zeeën en oceanen.

Bijkomend zijn asverstrooiingen budgetvriendelijk en ontheffen de nabestaanden van een bezoek aan het kerkhof en het onderhoud van de grafzerk. De overledene leeft in hun herinneringen voort.

Wij verzorgen met ons schip de MS Petra vanuit de haven van Harlingen asverstrooiingen op de Waddenzee. Of u nu alleen of met een groep bij de asverstrooiing aanwezig wilt zijn, bij ons is het mogelijk. U kunt hiervoor 7 dagen per week bij ons terecht.

De tarieven voor asverstrooiingen op de Waddenzee zijn op aanvraag. Neem vrijblijvend contact met ons om uw wensen te bespreken.